Op woensdag 9 oktober mochten groep 5 t/m 8 naar een judo clinic in de sporthal van Quelderduijn. We kregen daar met een groepn van 200 kinderen judoles van Carlos Luna. Het was een erg leuke dag. 

Emsée en Roan uit groep 5 konden niet meedoen. Daarom hebben zij samen foto's gemaakt en een kort verslagje geschreven:

Judo clinic 9 oktober 2019

Het zag er heel leuk uit. Wij hadden graag mee willen doen. De kinderen deden leuke oefeningen. De beste mogen het opnemen tegen de judomeester. Ze moeten goed luisteren anders kunnen ze de opdrachten niet goed uitvoeren. En Joandre mag het voordoen en hij heeft gewonnen. 

judo clinic

Dit jaar mogen we weer meedoen met het project schooljudo. 

Vier weken lang komt meester Jeroen ons door middel van judo oefeningen leren over vertrouwen, samenwerken en respect. 

judo 1

judo 2

judo 3

weer naar school

We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad, nieuwe energie heeft opgedaan en weer zin heeft om naar school te gaan. Maandag 26 augustus verwachten we de leerlingen vana 8.20 uur weer op school.

U kunt als ouders om 8.30 uur onder het genot van een kopje koffie/ thee even een praatje maken met andere ouders of met Jeannette (directeur), Janneke (IB-er) of Renate (Onderwijsassistent). We nodigen u daarvoor van harte uit in de speelzaal!

We hopen samen met alle kinderen, teamleden, ouders en andere betrokkenen bij de school er een fantastisch en leerzaam schooljaar van te maken!

biri publications kaart met een hele fijne vakantie voorkant

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag terug op maandag 26 augustus!

Vrijdag 19 oktober hadden wij onze tweede maandviering en tevens de afsluiting van de Kinderboekenweek. Het thema van de maandviering was ''vriendschap''. Iedere groep had een liedje, toneelstukje of mooie woorden voorbereid.